Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 20:08

Με γκολ (Από)στολίδι στον τελικό!

Με γκολ του Αποστολίδη στο 90' η ομάδα μας κέρδισε άξια την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ για 2η φορά στην ιστορία της!

Σ' έναν εντυπωσιακό ημιτελικό που διεξήχθει στο κατάμεστο Δ.Γ. Καμαρίου, σήμερα Σάββατο 10/3/18, η ομάδα μας κατάφερε και κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Άνω Μεράς Μυκόνου, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες οι οποίες θα της έδιναν το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Τον ''γόρδιο δεσμό'' και παράλληλα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης έλυσε ο Αποστολίδης στο 90ο λεπτό όταν και βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στη περιοχή και πλάσαρε με ψυχραιμία.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας συγχαίρει τους παίχτες μας και το προπονητικό τιμ για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού για 2η φορά στην ιστορία μας καθώς και τους φίλους της ομάδας μας αλλά και τον Σαντορινιό φίλαθλο κόσμο ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του στον αθλητισμό και τις ομάδες του νησιού μας! 

Παράλληλα εύχεται καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν στην ομάδα της Άνω Μεράς Μυκόνου.

 

Αν όλη η χρονιά σχεδιάζεται, ξεκινάει και προχωράει για να ''συναντήσει'' 4-5 νύχτες μέσα στη ποδοσφαιρική σεζόν, απόψε είναι μια από αυτές!

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το παιχνίδι καθώς και βίντεο - φωτογραφίες - στατιστικά αργότερα...

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US